• almbur.com.ua
 • www.stenorez.com.ua
 • stork-service.ru

 • Készült az NCA
  támogatásával
  2008

  Hírek 2008


  Újra eltelt egy nyár Teleházunkban is. Mozgalmas és színes programokkal gazdagodtunk, hiszen mint minden évben, így most is részt vettünk többek közt a 6. Ifi Party, azaz a Kistérségi Ifjúsági Találkozó megszervezésében és lebonyolításában.

   

  A több, mint egy hetes előkészületek forgatagában is igyekeztünk eleget tenni a lakosok felöl érkező, felmerülő igényeknek is.

  Mivel állandó fejlődésre törekszünk, így ebben az évben sikerült pályázat útján egy új fénymásoló gépet vásárolnunk. Ezáltal könnyebb és gyorsabb lakossági közszolgáltatást valósíthatunk meg.

   

  Távolabbi célunk, hogy nemcsak az eszközeinket fejlesszük, hanem a Teleház arculatát is szeretnénk barátságosabbá és otthonosabbá tenni az ide érkező ügyfelek számára. Ezért ismét szebbé tettük ezt a kis közösségi teret. A visszajelzés nem maradt el, hiszen az új függönyöknek és az új Televízió készüléknek - amin állandó jelleggel szól a fiataloknak a népszerű zenecsatorna - köszönhetően elmondható, hogy nemcsak a régen idejáró ügyfelek, hanem újonnan érdeklődők is sűrűbben meglátogatnak minket.

   

  A szolgáltatások mellett, mint mindig, úgy most is, megpróbáltunk valami pluszt nyújtani a helyi lakosoknak. A Nagyrábéi Baráti Kör és Egyesület élt a NIOK Alapítvny és a CISZOK hálózat által nyújtott ingyenes program lehetőségével és egy számítógépes tanfolyam megszervezését és lebonyolítását biztosította a Teleházban. Így egy 18 órás tanfolyamot 5 héten keresztül, 8 fővel indítottunk.

   

  A fiatalabb generációknak pedig ismét kedveskedtünk egy új stratégiai játék megvásárolásával, CRYSIS - alkalmazkodj, támadj és maradj életben - szlogenű játékkal várjuk az érdeklődő és játszani szerető fiatalokat.

   

  A szolgáltatások mellett még mindig segítjük az őstermelők negyedéves adóbevallását, valamint rendszeresen helyet biztosítunk a KRESZ- tanfolyam számára a számítógépes felkészülésre.

   

  Folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal várunk minden kedves ügyfelet!

   

  Hagymásiné Szabó Róza és Kollárikné Fegyver Andrea

  Teleház munkatársak

  Ön a(z) 16933. látogatónk