• almbur.com.ua
 • www.stenorez.com.ua
 • stork-service.ru

 • Készült az NCA
  támogatásával
  2008

  Hírek 2007


   

   

   

  - Ismét eltelt egy esztendő a Teleház életében. Sok és érdekes programok színesítették az elmúlt évet, és ez az idén sem lesz másként!

   

              - Teleházunk az idén ünnepli 8. születésnapját, amelynek megtartására márciusban kerül sor, így már zajlanak az előkészületek. Mint minden évben, most is 1-8. osztályos tanulók részvételére számítunk egy szórakoztató vetélkedő keretében, ahol természetesen minden résztvevőnek ajándékkal kedveskedünk!

   

  - Teleházunkat mára szinte egy „közéleti, közösségi térként" ismerheti  mindenki, hiszen a lakosság igényei és  kívánságai alapján állandó megújulás jellemzi, igyekszünk folyamatosan fejleszteni technikai eszközeit és szolgáltatásait.

   

  - A 2007-es évben is több alkalommal került sor KRESZ- tanfolyamok lebonyolítására. Ennek keretében biztosítjuk a számítógépes hozzáférést, amin a  legfrissebb Teszt-gyakorló program segítségével  lehetőség van nemcsak a tanfolyam időpontjában, hanem azon kívüli plusz gyakorlásra is.

   

   

  - Az utóbbi időben egyre elterjedtebbé vált a számítógép használata, illetve az Internet adta lehetőségek kiaknázása, ezért a  Nagyrábéi Baráti Kör és Egyesület  Teleháza szervezésében lehetőséget biztosít a településen élők számára a számítógépes alapismeretek elsajátításához. A most induló tanfolyamot nagy érdeklődés kísérte, így 2008. február  19-én  10 fővel kezdik meg az órákat. Helyszín ugyancsak a Teleház, ahol korszerű gépekkel  és a legfrissebb operációs programokkal lehet felkészülniük a vizsgára, illetve bárki számára elérhető. Igény esetén újabb tanfolyamot szerveznek.

   

  - Gazdaságossági szempontok miatt márciustól megszűnik az 1 és 2 Ft-os érme Magyarországon, ezért a Teleház a szolgáltatási árait úgy alakította ki, hogy árat csökkentett, így igazodva a változásokhoz.

   

  - A Teleház egyik munkatársa - Hagymásiné Szabó Róza - egy 4  hónapos képzésen vesz részt a berettyóújfalui Térségi Teleházban, ahol az Uniós- pályázatok megírásával, elkészítésével ismerkedhet meg.

   

  - A Teleház mindig a megújulásra törekszik. Már második éve segít az internetes adóbevallások feladásában, illetve az őstermelőknek a negyedéves adóbevallása kitöltésében, valamint az ügyfélkapun történő elküldésben.

   

  Folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal várunk minden kedves ügyfelet!

   

  Fegyver Andrea és Hagymásiné Szabó Róza

   teleház munkatársak

   

  Ön a(z) 16933. látogatónk