• almbur.com.ua
 • www.stenorez.com.ua
 • stork-service.ru

 • Készült az NCA
  támogatásával
  2008

     HIREK A Nagyrábéi Baráti Kör és Egyesület életéből            

  A TELEHÁZ TELEFONSZÁMA MEGVÁLTOZOTT! AZ ÚJ SZÁM: 54/477-350


   

  Szept. 13-14. 

  Országjáró kirándulást szervezett az Egyesület Kecskemét, Kalocsa, Hajós útvonalon, ahol nagyszerű programokon,  remek hangulatban vehettek részt a közösség tagjai.(Képek a Fotógalériában) 

  Szept. 16.

  Egyesületünk szervezésében  alapszintű ingyenes informatikai ismereteket nyújtó kihelyezett tanfolyam  indult   a Teleházban. A képzés a NIOK Alapítvány és a CISZOK hálózat közös programja, a Microsoft Korlátlan lehetőségek támogatásával valósulhatott meg.

  Szept. 18.

  A  Magyar Népfőiskolai Tanács pályázatot hirdetett „A művelődés hete - a tanulás ünnepe" tematikus programsorozatban való részvételre. A Nagyrábéi Baráti Kör és Egyesület - mint főpályázó - pályázatot nyújtott be Földes és Nagyszalonta partnerekkel. Programsorozatára az Egyesület 700.000 Ft-ot nyert. A rendezvények megvalósítására  2008. október 11. és október 31. között kerül sor.

  Szept. 21.

  A Nagyrábéi Baráti Kör és Egyesület  költségeinek csökkentésére részt vesz a NIOK Alapítvány CivilTech szoftver- és hardver adományok programjában. Élve a kedvezményes lehetőséggel pályázat útján igényel új operációs rendszereket  a Teleházban  lévő számítógépeinek fejlesztésére.

   

  Szept. 23.

  A Népfőiskola szervezésében thai masszázs foglalkozáson vehetnek részt az érdeklődők. Vezeti: Parácsi Anikó

  2008.10.31 12:32
  Ön a(z) 16934. látogatónk